SE*Purple Lightning’s Turkisk Angora

Har fått 4 stycken ljuvliga kattungar

1 hona Iduna, svartsilvertigré, söker fodervärd. Alltid fart i benen och hal som en ål när man tar upp henne. Hittar gärna på bus som syskonen sen kan hjälpa till med. Än så länge mest lovande enligt rasstandard.
1 hane, Arctic, vit gulögd, till salu. Lugn och snäll, älskar att leka. Utvecklas bra enligt rasstandard så skulle gå bra på utställning men skulle trivas lika bra som ”vanlig” sällskapskatt.
1 hona, Himalaya, svartsköldpaddsmoke bicolour, tingad. Störst i kullen, men Arctic börjar komma ikapp. Lugn och älskar att mysa men alltid först fram när det är lekdags. Utvecklas lovande enligt rasstandard.
1 hona, Alaska, svartsmoke bicolour, till salu. Minst i kullen men otroligt hängiven. Hon är sällan framme först men kommer bli en god vän för livet. Kanske inte den bästa enligt rasstandard men absolut inte fy skam.
Födda: 2020-11-27
efter:
Mor: Saint Paer’s Iza-Dora, TUA w 63
Far: IDP*Marsta James Bond, TUA ns 03
Länk till stamtavlan
fb-grupp
Uppfödare: Gunilla och Cecilia Bane, 070-7594728