Gamla annonser

S*Lejongapet’s Turkisk Van

Planerar att i början av november få en kull efter Pyret och Folke. Det kan bli svarta hanar och honor, röda hanar och svartsköldpadds honor det kan även bli dilution och mönster. Ögonfärgerna kan bli bärnsten, blå eller odd-eyed men Folke har hitintills inte gett så mycket blåa ögon.

SE*Croms Turkisk Van

Väntar en kull mellan Violet och Stormy i september, v 39. Förväntade färger är röd, svart och svartsköldpadd. Mer information och bilder finns på hemsidan www.croms.se och på facebook Croms turkisk van.

Mandelas Turkisk Van

Planerar att få en kull under v44-45. Kullen kommer att födas hos fodervärd i Stockholm och vara till salu som innekatter med eventuella promenader i sele eller kattgård.

S*Tufvans Turkisk Van

Vi väntar kull mellan Max och Vanilla i mitten av augusti, vecka 33.Hanar kan bli röda, creme, svart eller blåHonorna kan bli röda, creme, svartsköldpadd eller blåsköldpadd

S*Lislisas Turkisk Van

Kull planeras mellan Betty och Chewie under hösten/vintern 20/21 (när Chewie blivit könsmogen). Kattungarna kommer att födas upp hemma hos vår fantastiska fodervärd som bor i Bagarmossen (södra Stockholm).