Nyheter

Ny styrelse

I helgen hade vi vårt årsmöte som var både digitalt och välbesökt! Vi tackar Christina Midflo och Leif Andersson för deras tid som förtroendevalda i Föreningen Vangoran och välkomnar Kajsa Molin Lundahl som suppleant och Angelica Fredholm som revisor!

Årsmöte 2023 – save the date

Digitalt vial Zoom Lördagen den 1 april Närmare årsmötet kommer ni medlemmar få mail om exakt tid samt länk för att kunna delta Glöm inte att betala medlemsavgiften för 2023, mer info om det hittar du här.

Tidningen Våra katter 2022/03

I SVERAK:s tidning Våra Katter presenterades våra raser Turkisk Angora och Turkisk Van i nummer 3, 2022.Om du inte har det numret och vill ha kan du beställa ditt egna exemplar via SVERAK:s hemsida (klicka här).

Turkisk Angora i Kattliv!

Nu finns nummer 4 av tidningen Kattliv ute i butik med tema Turkisk Angora. Mycket läsning om våra katter och massor med bilder på våra medlemmars katter!

Dags för en ny hemsida!

Efter 23 år var det dags att göra något drastiskt med Föreningen Vangorans hemsida. Stamtavlorna ligger fortfarande kvar på den gamla och nås via Stamtavlor i menyn men det mesta andra ska vara på plats. Välkommen!